Mesti Baca!!!

Mesti Baca!!!
" Sedarilah posisi dan fungsimu dalam sejarah, dan laksanakanlah tugas suci ini dengan pengertian, keyakinan dan kesabaran. " (Imam Hasan Al-Banna)

Monday, June 11, 2012

Cuti lagi!! ♥

Assalamualaikum to all readers. selawat dan salam buat Rasulullah SAW.( n__n)

Sume sahabat2 laen dah mulakan kehidupan diorang sebagai mahasiswa n mahasiswi, tp sy  masih lagi kene tanam anggur untuk sebulan lebih lagi.huk3. *sodih benor rasonyo..* InsyaAllah 22 julai ni sy mulakan khidupan sy sbg mahasiswi di unikl mestech untuk thun pertama ijazah pergigian.. 2nd day pose kot..huk3! dan InsyaAllah jika xder aral mlintang, sy akan fly ke jordan bln 9 tahun depan. tenkiu MARA!!hihi. doakan sumenye berjalan lancar k. Mohon doa kalian ^^

oleh kerana masa bercuti sy masih panjang, i think i wanna share about my experience ketika hadiri interview pada entry2 berikutnya nanti. especially to all lepasan SPM. mcm sy jugak dulu, habis mase ngan cari blog akak2 n abang2 yg pernah hadiri interview itu dan ini. nervous giler kot nk hadiri interview, untuk mase dpan kita jugak tu.huhu. interview maidam terengganu untuk bidang usul fiqh jordan, yayasan terengganu untuk kos pergigian jordan, mara untuk kos pergigian jordan dan temuduga KPLSPM untuk subjek bahasa arab . bnyak ke? sebenarnya bukan nak sume pun tapi nak cari pengalaman, huhu. okee lah, pnjang plak berceloteh ni. jaga diri, jaga iman, jaga hati, jaga amal. :-)

















---------------------------------------------
Dari al-Agharr bin Yasar al-Muzani r.a. berkata,Rasulullah SAW bersabda, mafhumnya, "Wahai sekalian manusia,bertaubat dan minta ampunlah (istighfar) kepada Allah SWT, sesesungguhnya aku meminta ampun kepada Allah seratus kali setiap hari." (Riwayat Mulim)

♥Mengejar dan terus mengejar Cinta Ilahi ♥

8 comments:

eim Zeyleen said...

assalamualaikum :)
sy google pasal mestech kajang then terjumpa blog awk. rupanya kita sama laa. sy pun amek kos yg sama. dentistry jordan. heee

RahSia KhaliFah said...

waalaikumussalam ^^
wow3! tambah kawan la.. same k? jumpe kat sane k.. 6ti kite berknalan dgn lebih lnjut,hihi.. ade fb x?

eim Zeyleen said...

yaayy!! bagus2. mesti lah ada. haha..
eim zeyleen
yours?

sy punye blog, http://eimdbluver.blogspot.com

RahSia KhaliFah said...

nurul fakhriah.. 6ti sy add,hihi..
oke2! follow mollow ^^

NUR ATIQAH MOHD YUNUS said...

salam, hehe.. sy dpt kt sn gk, tp, konfius la, kt kn dftr bp aibln ek ?? :)

RahSia KhaliFah said...

wslm awak.. ^^ 22 julai kita dftar kn.. ade tlis kat slip mara tu,huhu. amek kos ap? awak asal mane ek?

eim Zeyleen said...

ehh bukan dah tukar 15 ke?

Liyana Nordin said...

Salam,, sy Nak tnya n harap Sgt akak bole tlong jawab Kan eh.. Huhuu.. Sy nk tnya,, Nak apply utk pergigian unikl Bila? Kat mana? Laman Web apa?? Huhuu

Post a Comment