Mesti Baca!!!

Mesti Baca!!!
" Sedarilah posisi dan fungsimu dalam sejarah, dan laksanakanlah tugas suci ini dengan pengertian, keyakinan dan kesabaran. " (Imam Hasan Al-Banna)

Sunday, May 1, 2011

~Memorable Day ~

~26 April~27 April~28 April~

Hari kokurikulum yg sgt dtunggu-tunggu oleh psukan kawad kaki..Hmpir stiap ptg ade latihan,really tired! sabooo je la~ Kami psukan PPIM tlh mmbuat sebaik mgkin skdr yg trmmpu,xnak kcewakan mokB.. Tp mlangnya ade sorg ahli ni trjtuh plak..Mse 2 mmg cdeyh giler2 ar. dtmbah pulak ustzh akma kate PPIM x mnang dh er coz ade org jatuh mse kawad kaki.. ADUISHHH! cdeyh mmg cdeyh.. gane2 pun kami tawakal je la. Mse 2 da la ltih,cuaca pnas plak.. Aku wat kptsan nk blik umah,nk mandi.dah la petang 2 ade perkhemahan prdana.. Dlm diam2,aku n aimi balik umah,even da tahu i2 mmg 1 kslahan,haha..(jahat benorr). Then,bile pergi k sekolah balik,guess what??? *1 GOOD NEWS!! PPIM juara kawad kaki..2 tahun berturut-turut merangkul juara..YEAYY! Subhanallah,Alhamdulillah,ssah nk dungkpkan dgn kata2! Syukur sgt2! berbaloi dgn doa,usaha.ikhtiar.twkal kami... MokB,jgn lupe KFC lagi eyhhh.emm,tp tahun ni nk secret recipe la pulak.. boleh x??? hehe..

Perkhemahan perdana yg pling aku x sabar.. coz 2 la pngalaman prtama aku berkhemah.. Excited giler doe.. Mse mula2 dpat tau kami sekumpulan dgn syed,naim,omar n syahmi,mmg cdey giler ar,mcm2 terbayang kat minda kami,tp sangkaan kami mleset. Diorang mmg over spotting ar,melawak aje kejenye. x kering gusi dibua tnye,ketawa aje memanjang.. Jrang benor kalu nk rase stress bile ade diorang. Mcm2 aktiviti yg kami lakukan,salah satunya jungle trekking,my first experience jugak nih.. Adventure betul la.. daiki bukit curam,batu2nye licin,ade yg berceracak lagi, n lalu kat lumpur..Mmg best! Even letih giler2.. Petang tu pulak main explorace,pun mencabar jugak. Yg x boleh lupe,mlam kebudayaan,kami kena dikir barat,dah la x jadi langsung,mmg malu giler2 la..aishhh..T.T...

Boleh kate sume aktiviti mmg best2. Cume 1 je la kurang best,tmpat mandi sebatu dgn tandas(hiperbola)..huh! saboo je laa~  Kenangan ni mmg ssah uk dilupekan. Moge kenangan ini sentiasa tersemat dlm hati kita sume. BRAVO THE BEST! NULLY SECONDUS!

~Syed.Omar.Naim.Syahmi.Kimah.Fakhriah.Salma.Syada.Aimie.Pinah.Piqa.Munirah.Syerah~

You all are the best! Miss the moment soo mac!

Patsy Parrot yg masih belum perform lagi~


5 Al-Ikhlas

                                                      Pasukan Kawad PPIM
aimie.saya.aimi







Keletihan Banget!



Candidates SPM 2011

Muke Keletihan


Air terjun yg sejuk bebenow!

Ustaz Aziz

Muslimin Bravo yg over spotting


                                            BRAVO THE BEST!

2 comments:

Laksamana Omar said...

hahah..
bile la group BRAVO nak jumpe plak..haizz..

RahSia KhaliFah said...

aishh..kalu jupe x au jd gane lop.. skit tekok plok la nmpaknye pkat gelak je... =p

Post a Comment